Voor wie muziek voor een 25, 30, 40, 50 jarig huwelijks jubileumfeest muziek zoekt heeft geluk !!

Veel potentiële klanten die een 25,30,40, of 50 jarige bruiloft gaan vieren vragen vaak is dit feest anders qua muziek? Ik zeg altijd maar; mijn  repertoire is heel breed en er zit altijd wel iets voor u en uw gasten bij. Ik kan  ieder feest wel van muziek en entertainment  voorzien en de mensen krijgen tot dansen en/of gezellig meezingen. Het is een stukje ervaring en inzicht  en je moet de momenten pakken en af en toe moet het ook weer een beetje gas terug zeg maar…

Belangrijkste als zanger,entertainer en gitarist is dat de mensen zich  betrokken voelen bij een feest.Ze moeten natuurlijk allemaal met een glimlach weer naar huis gaan en een leuke gezellige avond hebben gehad. Daar ga ik dan ook helemaal voor en dit niet eens zo vreselijk duur . Kijk maar eens op mijn repertoire overzicht en video pagina, en bel mij eens om info te krijgen over de mogelijkheden voor uw feest !! 0630067040.

sarah-abraham