Muziek voor uw gezellige huwelijks jubileum

U zoekt gezellige muziek voor op uw huwelijksjubileum feest ? U heeft het gevonden ! 

Ik krijg regelmatig de vraag van potentiële klanten of ik ook op bijvoorbeeld op huwelijksjubileumfeesten als 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 30 jaar getrouwd of  40 jaar getrouwd  optreed. Ja Graag!!! Ik heb een breed repertoire  met muziek voor uw gezellige huwelijksjubileum. U heeft uw feestzanger bij deze gevonden! ik doe nog ouderwets mijn best om de avond te laten slagen ! Let op; als uw feest op een verdieping is moet er een ruime lift aanwezig zijn.

huwelijk jubileum

Huwelijksjubileumfeesten zijn namelijk vaak hele gezellige feesten waar weer andere dingen belangrijk zijn dan bijvoorbeeld bij een “vers trouwtje”. Ieder feest is natuurlijk weer anders. Sommige mensen houden van dansen en sommige kunnen dat om diverse redenen niet. Ik zal altijd proberen ook de mensen die wat slechter ter been zijn erbij te betrekken  want uiteindelijk moet iedereen met een glimlach naar huis. Ik kan ze laten meezingen en lekker inhaken en zo toch gezellig meedoen, en vergeet ook de kleinkinderen niet  natuurlijk  die kunnen desgewenst een mooi dansje doen voor oma en opa …..

Hier een korte impressie van een gezellige gouden bruiloft waarvan ik later enige beelden toegestuurd kreeg. Ze waren te gezellig om niet te gebruiken en  op het moment van de avond waar ik sfeer verhogend Nederlands repertoire speelde ging men zeg maar “los”!

Vaak zijn de tijden van dit soort feesten ook anders en begint het aan het eind van de middag al omdat het diner er vaak bij inzit. Dan heeft een feest soms meer een receptie-achtig of diner-dansant  karakter. En dan moet ik het juiste tijdstip(pen) kiezen om de zaal “te pakken”. Een volle vloer  is natuurlijk een feest voor het echtpaar en hun gasten, maar ook voor de muzikant. Voor meer info belt u mij even op ; 0630067040 of u vult mijn contactformulier even vrijblijvend in. Waar u uw feest ook geeft, een party centrum of thuis of zelfs in uw tuin; het is voor mij geen probleem. ik treed op met in eigen studio gemaakte orkestbanden en zing en speel daarbij live. Wel moet ik met rollend materiaal er kunnen komen dus met grind ,houtsnipperpaden of gras moet er even iemand geregeld worden om te helpen. 

Op onderstaand voorbeeldfilmpje ziet u het 40 jarig huwelijks jubileum van echtpaar Spies. Dit was een klein feestje waarbij men er de nadruk op legde geen wilde muziek en veel Nederlands repertoire te willen horen. Uiteraard was dat geen enkel probleem, als het maar gezellig is. De locatie was de kleine bovenzaal van “De hof van Renswoude ” te Renswoude. Te zien is  hoe de gasten lekker dansen en hoe ik af en toe even de “zaal in ga” en ook het intieme “You never walk alone moment” en een close eindschuifeltje  met dankwoord van Joop Spies.

De video van waaruit ik dit materiaal heb gehaald is gemaakt door;

Arthur  Ike
www.arvideo.nl

De geluidskwaliteit is natuurlijk met een videocamera altijd iets minder en een compromis en daardoor doet het wat fragmentarisch aan, maar het is slechts  een impressie van hoe  zo’n feest kan verlopen.

Ook uw jubileumfeest is bij mij in goede handen.