Muziek voor uw gezellige huwelijks jubileum

U gaat uw huwelijksjubileum vieren ?

Ik krijg regelmatig de vraag van potentiële klanten of ik ook op bijvoorbeeld op feesten als 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 30 jaar getrouwd of  40 jaar getrouwd  optreed. Ja Graag!!! Ik heb een breed repertoire  met muziek voor uw gezellige huwelijksjubileum.

huwelijk jubileum

Het zijn namelijk vaak hele gezellige feesten waar weer andere dingen belangrijk zijn dan bijvoorbeeld bij een “vers trouwtje”. Ieder feest is natuurlijk weer anders.

Een  jubileumfeest is natuurlijk niet zomaar een feest, en ook hier is het heel belangrijk dat er gepraat moet kunnen worden .Ik hou scherp in de gaten dat het geluidsvolume niet als “storend ” wordt ervaren, maar die grens ligt bij ieder feest weer anders. Daarom spreek ik dit met het jubilerend paar goed door.  Op de avond zelf houd ik natuurlijk ook een scherp oog en oor van “wat er in de zaal zit” en daar gebeurt. Laat u dit maar aan mij over.

Ik zie  in ieder geval vaak meer het stijldansen terug op de jubileumfeesten en een volle vloer  is natuurlijk een feest voor het echtpaar en hun gasten, maar ook voor de muzikant.

Vaak zijn de tijden van dit soort feesten ook anders en begint het aan het eind van de middag al omdat het diner er vaak bij inzit. Dan heeft een feest soms meer een receptie-achtig of diner-dansant  karakter.

Waar u uw feest ook geeft, een party centrum of thuis of zelfs in uw tuin; het is voor mij geen probleem. Ik neem weinig ruimte in beslag, dit mede doordat ik optreed  met in eigen studio gemaakte orkestbanden en daarbij live zing en ook live de gitaarpartijen invul. Luistert u maar even op de  video pagina , zo klinkt het live dus ook!!!

Kijkt u ook even op mijn pagina genaamd entertainment  om te zien dat ik ook nog wel eens de zaal in loop om de sfeer nog gezelliger te krijgen. Ik ga er nog ouderwets ; echt voor!!!

Op onderstaand voorbeeldfilmpje ziet u het 40 jarig huwelijks jubileum van echtpaar Spies. Dit was een klein feestje waarbij men er de nadruk op legde geen wilde muziek en veel Nederlands repertoire te willen horen. Uiteraard was dat geen enkel probleem, als het maar gezellig is. De locatie was de kleine bovenzaal van “De hof van Renswoude ” te Renswoude. Te zien is  hoe de gasten lekker dansen en hoe ik af en toe even de “zaal in ga” en ook het intieme “You never walk alone moment” en een close eindschuifeltje  met dankwoord van Joop Spies.

De video van waaruit ik dit materiaal heb gehaald is gemaakt door;

Arthur  Ike
www.arvideo.nl

De geluidskwaliteit is natuurlijk met een videocamera altijd iets minder en een compromis en daardoor doet het wat fragmentarisch aan, maar het is slechts  een impressie van hoe  zo’n feest kan verlopen.

Ook uw jubileumfeest is bij mij in goede handen.