Muziek voor uw Sarah / Abraham feest

U zal binnenkort Sarah / Abraham zien?Tijd voor een feestje met muziek, met Feestzanger !

Het worden van Sarah of Abraham is natuurlijk best een mijlpaal. U denkt er aan een feest te geven en nu zoekt u een betaalbare muzikant om uw feest in goede banen te leiden en die er voor zorgt dat u en uw gasten een mooi feest hebben.  Stel u  gaat   bijvoorbeeld een feest geven in een zaaltje, uw favoriete café of misschien zelfs thuis of zomers in de tuin, geen enkel probleem, want ik neem weinig ruimte in beslag. Allereerst wat kan ik voor u betekenen? Ik heb het perfecte repertoire voor iemand die 50 jaar wordt, want met mijn 30 jaar ervaring maak ik van ieder feestje een FEEST!!!!! Gaat het hier om een verrassingsfeest; u kunt op mijn discretie rekenen. U heeft uw feestzanger gevonden!

muziek voor sarah en abraham

U wilt een feest waar nog lang over nagepraat zal worden, dan kunt u stoppen met zoeken want u heeft mij gevonden! De betaalbare zanger ,gitarist!! Omdat ik draadloos werk ga ik ook af en toe even “de zaal in “dat kunt u lezen op mijn pagina genaamd entertainment…….

Met mijn in eigen studio gemaakte en daarmee unieke orkestbanden klink ik echt als een volledig orkest. Repertoire gaat echt van bijvoorbeeld U2, The Beatles, Rolling Stones, Trammps, Earth ,Wind & Fire Tot Jan Smit en  André Hazes en alles wat er tussen ligt. Professioneel geluid en licht is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Uiteraard heb ik oude en recente pauzemuziek mee, zodat er geen gaten vallen op uw feest!! Voor meer info belt u mij even op; 0630067040 of u vult mijn contact formulier even vrijblijvend in.

U wilt in ieder geval de voetjes van de vloer en lekker dansen op uw feestavond, maar u wilt ook lekker kunnen kletsen op uw party. Misschien heeft u een Lekker buffet of een chique meergangen diner en wilt u lekker bijpraten? Één en ander afgewisseld met lekker dansen, dat is allemaal mogelijk omdat het geluidsvolume in overleg wordt bepaald en mijn repertoire erg breed is. Kijk en luistert u even op mijn video pagina want zo klinkt ik LIVE dus echt ook!! Belangrijk; als uw feest op een etage/verdieping is moet er een ruime lift aanwezig zijn !!

U gaat maar één keer uw 50ste verjaardag vieren en Sarah worden of Abraham worden natuurlijk, dus laten we er een knaller van maken! Ik speel de muziek waarmee u bent opgegroeid en herinneringen aan heeft en daarmee uw abrahamfeest of sarahfeest zal laten swingen. Op mijn repertoire overzicht kunt u het allemaal vinden.

Belt u even voor prijs en mogelijkheden op; 0630067040 of vul mijn contact of boekingsformulier even in (vrijblijvend). Laat mij uw feest verzorgen, ik ga er nog ouderwets; ECHT VOOR!!!!!

Tot ziens op uw feest ! vriendelijke groet , Eric Ekkerman

Sarah feest is eric ekkerman bellen !!!
Abraham worden? Ekkerman weet waar die mosterd staat!!!
Sarah weet, ik maak van uw feestje een FEEST!!!!
De juiste muziek voor Abraham en Sarah feesten
Jaap de “scharrelaar “werd 50 jaar en zag respectievelijk mij en Abraham…