Sarah feest in zaal Reimink te Heeten

dansen1dansen

Zaterdag 26 Februari was het feest voor Ivonne ten Have uit heeten,  zij werd 50 jaar jong en ik was het entertainment .De gasten  voelden zich al snel welkom in het mooie  partycentrum  zaal Reimink aan de Spanjaard dijk 17 te Heeten en de boel kwam langzaam op gang. Er werd lekker gefeest maar ook heel veel gepraat dus ik zo af en toe even draadloos de mensen “opzoeken “en mee laten zingen met de daartoe geschikte liedjes als bijvoorbeeld “The wild rover” en André Hazes en meer van dat werk .Uiteindelijk kwam de boel pas echt op gang in het laatste uurtje en toen ook echt goed! Veel rock verzoeken  in deze contreien , Golden Earring , Rolling Stones en U2. Goede bediening (Ria, Wies en Marriet ) die vooral  het door mij zuiver gezongen uitgebreide repertoire roemden, ze vertelde mij dat als ze naar achter gingen ze goed konden horen of ik zuiver zong en dat dat zo was in tegenstelling wat ze daar meestal voor de kiezen kregen , punten voor mij dus!!!!  Ik complimenteerde hun voor de uitstekende hapjes die ze maar aan bleven slepen en steeds voor mij een aantal op een schoteltje gaven! Het was een leuk feest en er gingen weer heel wat visitekaartjes met de gasten mee naar huis en de bediening kwam ze ook halen, altijd leuk!!! Ook al was het een anderhalf uur rijden het was het wederom meer dan waard

20170225_193401 sarahpop4

.dansen2 dansen3