Muziek voor uw bruiloft/ trouwfeest

Spannend hoor zo een bruiloft/ trouwfeest , u wilt natuurlijk een onvergetelijke avond en dat de muziek dik in orde is, dan heeft u dat bij deze gevonden! Een geslaagd feest als u gaat trouwen was nog nooit zo gezellig! Ik bied u goede en betaalbare feestmuziek. Ik heb mijn vele jaren studio ervaring aangewend om hoogwaardige orkestbanden te maken waardoor ik klink als een voltallige band, maar dat niet kost! Beluistert en bekijkt u straks even op uw gemak mijn video pagina (zet echter wel uw speakers aan…)

Wat kunt u van mij verwachten? Allereerst een mooie opbouw in volume, zodat uw gasten die u komen feliciteren dit in alle rust kunnen doen en uiteraard hebben een aantal mensen elkaar een tijdje niet gezien en moet er flink bijgepraat worden. Als u, zoals traditioneel gebruik dit eigenlijk dicteert, een openingsdans wilt, dan kan er gekozen worden uit diverse dansstijlen en gaat het volume iets omhoog. De mogelijkheden zijn zoal de Weense of Engelse wals of de hiervoor veel gebruikte Quickstep, al dan niet in de variée vorm. Uiteraard heb ik ook de Cha Cha Cha in mijn repertoire maar voor zo een openingsdans geldt natuurlijk; niets moet!!

Langzaam aan wordt het tempo ietwat opgevoerd zodat er flink gedanst kan worden met lekker swingende muziek zoals bijvoorbeeld Earth, Wind & Fire, Tavares en The Trammps of misschien houdt u meer van rockmuziek zoals The Rolling Stones of U2, maar ook heb ik Nederlandse hits in mijn repertoire, dus alles is mogelijk. Mocht het bruidspaar nummers uit mijn repertoire juist wel of juist niet willen horen, dan pas ik dit natuurlijk aan. Alles uiteraard in overleg met het bruidspaar en/of ceremoniemeester(es) Alles staat in het teken van het slagen van de avond ; Uw avond!!

Ook is er de mogelijkheid om een intiem moment te creëren en wordt het bruidspaar omringd door alle familie en vrienden en dan zingen we allemaal uit volle borst een lied als “you never walk alone “of “This is the moment “om de avond nog een “closer “gevoel te geven. De ervaring leert dat dit vaak “eng “of “oubollig lijkt, maar als dit moment is geweest, men het toch niet had willen missen zo door alle vrienden bezongen te worden.

Mocht er nog een stukje of sketches worden opgevoerd door iemand uit het publiek, dan heb ik hiervoor één microfoon ter beschikking alsmede het doorkoppelen van cd-spelers of Beamers na overleg met de ceremoniemeester(es).

Ik heb voor de pauzes die ik neem uiteraard muziek mee zodat er op uw feest geen gaten vallen en kan de meeste oude en recente muziek draaien. Dus voor een feestavond met een rustig begin tot een knallend eind bent u bij mij aan het juiste adres

Ik maak van uw feestje een FEEST!!!!! Tot ziens op uw bruiloft!!

 
Vers trouwtje in Boskoop waar Anita en Willem de knoop doorhakten , super gezellig feest!!!