Live muziek voor uw tuin / huiskamerfeest

Betaalbare, muziek voor feest, thuis, in uw mooie tuin !!

Regelmatig krijg ik aanvragen van mensen die een feestje te vieren hebben. Zij willen dit soms graag thuis, bijvoorbeeld met live muziek in de tuin willen doen. Het is natuurlijk ook behoorlijk feestverhogend om uw feest te laten ondersteunen door een betaalbare zanger entertainer / artiest. U heeft uw feestzanger gevonden. Ik ga mijn best doen om met mijn avondvullende optreden uw gasten te laten feesten en dansen. Ik doe dit dusdanig dat ze ook nog kunnen praten. Mijn brede repertoire bestaat uit allerlei stijlen Engels en Nederlandstalig. Wat ik zing is zo uitgebreid dat ik de voetjes van uw gasten zeker van de vloer krijg! Naast dansen kunnen uw gasten ook lekker gezellig meezingen natuurlijk ! Kijkt u even op mijn repertoire overzicht hoe breed mijn repertoire is. Uw geslaagd feest,ik ga ervoor !

Lekker feest vieren en dansen in uw grote tuin. Houdt u er wel rekening mee dat live muziek qua volume  wel iets harder is dan een radio. Maar daar komen we wel uit. Ik kom in ieder geval graag van uw  tuinfeestje een FEEST maken!!!

 

Soms willen mensen mij in hun huiskamer  plaatsen maar dan moet dit toch echt wel een behoorlijk grote huiskamer zijn! Bij de gemiddelde tussenwoning kan het meestal niet daar ik geen z.g. troubadour ben. Omdat ik gebruik maak van een professionele geluidsinstallatie die toch al gauw een oppervlakte van 2 bij 4 meter nodig heeft. Denk ook aan reflectie van geluid, als het geluid vanuit de huiskamer ook nog de tuin in moet. De meeste schuifpuien zijn niet over de volle breedte en dus zal het geluid op de zijkanten hiervan terugkaatsen en voor rondzingen zorgen (feedback). Vandaar dat het toch meestal de (grote) tuin wordt  en vaak overdekt moet zijn want het blijft toch Nederland.

Hier ziet u mijn installatie.  Zoals u op deze zaalfoto ziet kunnen de laagkasten aan weerszijden nog een heel klein beetje inschikken. Voor bewegingsvrijheid van de artiest moeten de gasten ruim op een meter afstand staan.

Live muziek in uw grote tuin!!

Super gezellig om uw feest in uw mooie tuin te houden. Houdt u er wel rekening mee dat er in uw tuin ook een aantal vereisten zijn voor de muziek. Er is uiteraard een 220/230v dus een normale  stroomaansluiting nodig is op de optreedplek. Ook moet er een verharde ondergrond zijn, geen gras, grint of zand. Ook is bij dreiging van regen-het blijft Nederland natuurlijk-een overkapping noodzakelijk. Overdags bij zon een parasol, of zonnewering om de apparatuur goed te kunnen aflezen. Soms sta ik in een open serre, veranda of  garage waaraan een tent is gezet waarin de gasten zitten. Houdt u ook rekening met een ruimte tussen uw gasten en de muziek om daarop lekker te kunnen dansen. Ik ga er in elk geval mijn best voor doen!! Houd u ook rekening dat mijn bus dicht bij de tuin kan komen. Dat er een pad is van begin tuin naar de optreedplek zodat er snel opgebouwd kan worden. Voor meer info belt u mij even op; 0630067040 of u vult even vrijblijvend mijn contactformulier in.