Live muziek voor uw tuin / huiskamerfeest

Feestje thuis, muziek voor feest in uw huiskamer, of uw mooie tuin !!

Regelmatig krijg ik aanvragen van mensen die een feestje te vieren hebben voor een man of 25-40 en dit dan begrijpelijk te weinig gasten voor een zaaltje vinden en dit graag thuis willen doen als een huiskamerfeest, maar wel met een zanger entertainer / artiest erbij , nou dat zal wel lukken!  Ik heb hiervoor mijn live set iets verkleind en dan gaan mijn  boxen op palen,  in dat geval neem ik geen  grote laagkasten  en geen paal licht mee maar twee  vloerlampen en daarmee gaat de gemiddelde grote huiskamer op de begane grond wel lukken. Let wel, ik ben geen akoestisch geneuzel maar echt een bandgeluid!! U krijgt een huiskamerconcert waarbij   ik de Rolling Stones, Beatles, Prince, Bowie, U2, Neil Diamond, Dire Straits, Bob Marley etc. etc. voorbij laat komen  maar ook Frans Duits , Peter Koelewijn en André Hazes, dus lekker gezellig meezingen geblazen! Kijkt u even op mijn repertoire overzicht hoe breed mijn repertoire is en u zult versteld staan!

Lekker feest vieren en dansen in uw eigen  woonkamer, als de ruimte dit toestaat natuurlijk. Houdt u er wel rekening mee dat live muziek qua volume  wel iets harder is dan een radio die je makkelijker zachter kan zetten, maar daar komen we wel uit. Een thuisfeestje is natuurlijk intiemer dan een zaaltje en overal is iets voor te zeggen, maar ik heb ervaring met beide en het is altijd gezellig.  Ik kom in ieder geval graag van uw  huiskamer feestje een FEEST maken!!! Maar ook in uw tuin is het natuurlijk mogelijk te gaan feesten!!

Live muziek in uw eigen TUIN!!

Super gezellig om uw feest in uw mooie tuin te houden natuurlijk , maar houdt u er rekening mee dat er in uw tuin ook een aantal vereisten zijn voor de muziek. Er is uiteraard een 220/230v dus een normale  stroomaansluiting  nodig is op de optreedplek  en een verharde ondergrond , geen gras ,grint of zand. Ook is bij dreiging van regen , -het blijft Nederland natuurlijk – een overkapping noodzakelijk en bij  zon een parasol, of zonnewering  om de apparatuur goed te kunnen aflezen. Soms sta ik in een open serre, veranda of  garage waaraan een tent is gezet waarin de gasten zitten .Houdt u ook rekening met een ruimte tussen uw gasten en de muziek om daarop lekker te kunnen dansen want dat is natuurlijk wel de bedoeling op uw feest neem ik aan , ik ga er in elk geval mijn best voor doen!! Houd u ook rekening dat de bus dicht bij de tuin kan komen en er een pad is van begin tuin naar de optreedplek  zodat er snel opgebouwd kan worden.

Voor flatgebouwen en woningen van woningbouwverenigingen zijn vaak woonregels of huishoudelijke reglementen opgesteld. Daarin staan soms bepalingen over geluidsoverlast. In veel gemeenten is burengerucht strafbaar volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Ook nachtelijk burengerucht is strafbaar. De politie kan bijvoorbeeld een proces-verbaal opmaken, of -na een waarschuwing- geluidsapparatuur of muziekinstrumenten in beslag nemen. In het geval van burengerucht na een bezoek van de politie zal de artiest stoppen met optreden. Tot 22.00 uur mag  er normaal gesproken wettelijk geluid gemaakt worden en met een gemeentelijke vergunning zelfs tot 00.00 uur maar het best is de buren even laten weten middels een  gesprekje of briefje in de bus dat er binnenkort een feestje is en  je van hen begrip vraagt voor dit éénmalig evenement.