Entertainment

Voor betaalbare live muziek op uw feest ben ik de beste feestzanger,  gitarist en entertainer

mijn motto is;  Ik maak van uw feestje een  FEEST!!!!!!!50jaar muziek

Maar ik zal mij nog even wat beter voorstellen, Mijn naam is Eric Ekkerman en u vraagt; heb ik ervaring? Reken maar van YES !!!! Van huwelijksfeest tot bruiloftfeest tot verjaardagsfeest ik kom met een professionele installatie  uw feestje  tot een FEEST maken !! Als u feest op een etage is dient daarom wel een ruime lift aanwezig te zijn. Ik timmer al ruim 30 jaar aan de weg in de muziek en entertainment, en dit in diverse samenstellingen en bands. Ik vind het een eer en uitdaging om ook uw gasten op de vloer te krijgen en te houden! Uiteindelijk moet iedereen met een glimlach naar huis. Ik gebruik ter ondersteuning  orkestbanden en die zijn uniek want die komen uit mijn eigen studio. Zoals het klinkt op de video pagina  zo klinkt het live dus ook, en vaak nog beter !! Als de gitaarpartijen even minder belangrijk zijn kan ik, omdat ik geheel draadloos werk,  af en toe even de  mensen in de zaal “opzoeken”. Bijvoorbeeld  als ik er op een gegeven moment  wat sfeerverhogend Hollands repertoire  “ingooi ” zal ik zeker een gezellig meezingmoment creëren…..

 

.entertainerbetaalbare artiest

Als zanger gitarist, entertainer is ieder feest een uitdaging en is het mijn bedoeling  dat uiteindelijk iedereen met een glimlach naar huis gaat .Dat is natuurlijk voor ieder publiek anders, voor  het ène is dat lekker los dansen en voor de ander bijvoorbeeld stijldansen, kan allemaal . Ook  polonaise lopen en gezellig meezingen zit in mijn brede repertoire. Ik heb voor ieder wat wils. Dus voor betaalbare muziek voor uw feest  bent u aan het goede adres. Ik ben te boeken voor 4 sets van ieder 45 minuten op basis van maximaal 5 uur. Ik heb voor de korte pauzes die ik neem Spotify mee zodat  er op uw feest geen gaten vallen. Kijkt u even op mijn repertoire overzicht wat er allemaal mogelijk is en mocht u hieruit  een aantal nummers beslist ten gehore gebracht willen hebben geeft u dat gerust aan!

entertainertrouwen-muziek-002

Mijn motto is: muziek op het juiste volume zodat er zowel gedanst als gepraat kan worden. Ik beschik over een kleine professionele geluids-en lichtinstallatie, daardoor heb ik slechts een klein oppervlak nodig.

 

Uw feest begint goed met Eric Ekkerman!

Tot ziens op uw feest!