De betaalbare zanger gitarist…

Als aanstaande Sarah of Abraham wilt u een feest waar nog lang over nagepraat zal worden dus kom ik graag van uw feestje een SUPERFEEST maken!!! Met mijn in eigen studio gemaakte en daarmee unieke orkestbanden klink ik echt als een volledig orkest. Repertoire gaat echt van bijvoorbeeld U2, The Beatles, Rolling Stones, Tramps, Earth ,Wind & Fire Tot Hazes en alles wat er tussen ligt. Professioneel geluid en licht is uiteraard bij de uiterst betaalbare prijs inbegrepen. Uiteraard heb ik pauzemuziek mee zodat er geen gaten vallen op uw feest!!

Ik ben als betaalbare zanger gitarist de artiest om uw  jubileumfeest, bruiloft, verjaardagsfeest, personeelsfeest  tot een onvergetelijke avond te maken. De locatie kan zijn uw favoriete cafè of een mooi partycentrum of zelfs thuis als tuinfeest, ik neem weinig ruimte in beslag dus dat maakt niet zoveel uit.