Feesten en trouwerij entertainer

Mijn motto; Ik maak van uw feestje een  FEEST!!!!!!!feest-trouwerij-entertainer

Maar ik zal mij nog even wat beter voorstellen,

Heb ik ervaring? Reken maar van YES !!!! Ik timmer al ruim 25 jaar aan de weg in de muziek en entertainment, en dit in diverse samenstellingen en bands.

Ik heb in diverse studio’s gewerkt en aan vele projecten mijn medewerking verleend. Verder heb ik ook diverse liedjes geschreven voor anderen, die ook op cd zijn uitgebracht. Later kon ik die compositorische kwaliteiten mooi aanwenden om mijn orkestbanden te maken zodat ik klink als een volledige band.

trouwen-muziek-001Dus voor betaalbare muziek en een entertainer voor uw feest  bent u aan het goede adres. Ik ben te boeken voor 4 sets van ieder 45 minuten op basis van maximaal 5 uur. Ik heb  voor de korte pauzes die ik neem pauzemuziek mee, geheel in de stijl waarin ik speel  en zal deze tussen mijn sets draaien, zodat er op uw feest geen gaten vallen. Kijkt u even op mijn repertoire overzicht wat er allemaal mogelijk is en mocht u hieruit  een aantal nummers beslist ten gehore gebracht willen hebben geeft u dat gerust aan!

trouwen-muziek-002Op de pagina genaamd bruiloft leg ik ook nog een aantal zaken uit. Mijn motto is: muziek op het juiste volume zodat er zowel gedanst als gepraat kan worden. Ik beschik over een kleine professionele geluids- en lichtinstallatie, daardoor heb ik slechts een klein oppervlak nodig.

Uw feest begint goed met Eric Ekkerman!

Tot ziens op uw feest!