Sarah worden in 17 Januari Kaap Flevo Zeewolde

Het heeft er best een beetje om gehangen , ik was al 4 dagen behoorlijk verkouden, grieperig schudden in mijn tuig  en mijn stem in m’n schoenen – er heerst momenteel een kleine griep epidemie in ons koude en vooral natte kikkerlandje – maar met de nodige medicatie en rust  had ik toch genoeg strot om de klus aan te kunnen gelukkig. Het was het Sarah worden van Erika Vis en dat moest natuurlijk een feestje worden. Eigenlijk,  zo hoorde ik twee uur van te voren mocht ik mijn eigen geluid niet neerzetten maar dat werd gelukkig door de man van Erika , Maarten geregeld dat dat wel kon en zo kon niets een knalfeest voor zo’n 70 man in de weg staan. Erika is een grote fan van het Nederlandse lied en dus veel van dit repertoire vooral later op de avond, Het was een mooi feest en iedereen dik tevreden . ik kon dus tevreden huiswaarts gaan en met een paar antigrippine  lekker verder gaan uitzieken .

begin fotopolonaise yeah