Locatie van de maand; Theehuis ’t Bluk

Favoriete plek  van de maand; Theehuis ’t Bluk te Laren

Mooi gelegen locatie in een prachtig natuurgebied vlakbij Hotel restaurant de Witte bergen te Laren. Uitbaters, Mirjam & Rogier weten in het kleine maar gezellige theehuis ’t Bluk een goede sfeer neer te zetten. Ik had hier opgetreden op 15 november voor de familie Smolenaars en ik wist de gasten regelmatig op de vloer te krijgen en zo te zorgen voor een gezellig feest. Wie schetste mijn verbazing toen ik een aantal dagen erna werd gebeld door Jolanda en Gerard of ik ook hun feest wilde voorzien van live muziek. Zij waren getipt door uitbater Rogier en die had gezegd dat hun feest bij mij in goede handen zou zijn. Dit was mijn tweede kennismaking met ’t Bluk in korte tijd! Ook deze avond is een mooi feest geworden in dit leuke theehuis en zeker voor herhaling vatbaar.

eric en jolanda en gerard in laren